webdesign

Webdesign op maat.
Een vriendelijk webdesign bureau die met u meedenkt en uw webdesign verzorgt in alle vormen en maten. Wij beheren, bouwen en ontwerpen websites van simpele informatieve pagina’s tot een complete webwinkel. Alle facetten die bij webdesign horen, voeren wij voor u uit. Bent u niet tevreden over uw huidige website of kan deze wel eens een opfris beurt gebruiken, dan is een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek met ons aan te raden.

Een persoonlijke aanpak
Wij bieden u een volledige web oplossing van het begin tot het eind. Eerst beginnen wij met een persoonlijk gesprek met u, zodat wij al uw wensen goed kunnen opnemen en interpreteren naar een web concept. Uiteraard zetten wij dit op papier voor u in de vorm van een passende offerte.

Het concept
Na ons gesprek en de offerte maken wij voor u een ontwerp die past bij uw wensen en internet behoeften. Hierin gaan wij net zo lang door tot u tevreden bent met het concept. Hierna gaan we door met het programmeren van uw website. Dit doen we op zo’n manier dat er later eventuele aanpassingen of toepassingen makkelijk aangepast of toegevoegd kunnen worden.

Eenvoudig beheren
Elke website die wij voor u mogen ontwerpen en programmeren krijgen daar automatische een eigen cms systeem bij. Dit content management system geeft u de vrijheid om zelf uw teksten, foto’s en andere content te bewerken die u op uw website heb staan. Zo heeft u volledige vrijheid en bent u niet gebonden aan een partij die uw website moet onderhouden.

Aanwezigheid op het internet
Uw aanwezigheid op het internet is cruciaal om uw bedrijf op een goede en positieve manier in de mark te zetten. Onze webdesign zorgt voor consumenten vertrouwen en meer klanten die u vinden en uw diensten of producten willen afnemen. In deze nieuwe tijd is een website niet meer dan normaal, echter een goede website is soms niet zo zelfsprekend.

Mkb aanbieding.

Bent u opzoek naar een niet te dure oplossing voor uw bestaande of toekomstige website. Dan bent u bij Total Progress op het juiste adres. Met onze mkb aanbieding heeft u een uitstekende website met een eigen stijl.

U heeft al een eigen professionele website voor € 399,00

Maar wat krijgt u dan ?

• Compleet design in uw eigen huisstijl.
• Onbeperkt webpagina’s met inhoud aanmaken.
• Al uw teksten en foto’s geheel zelf te beheren.
• Webpromotie bij online zoekmachines ( Google,Yahoo, enz )
• Uitgebreide bezoekers statistieken.

Hoe werkt het dan ?

• Wij nodigen u graag uit om een eerste opzet te maken van uw wensen.
• Na uw akkoord stellen wij een start en opleverdatum vast.
• U kunt de werkzaamheden altijd online volgen.
• Bij de oplevering melden wij uw site direct aan bij alle grote online zoekmachines.
• U ontvangt van ons alle informatie die nodig zijn om uw website te beheren.